Elke opdracht vereist maatwerk. En maatwerk betekent de inzet van de juiste communicatiespecialisten. Redactie Oosten stelt bij opdrachten graag het 'dreamteam' samen. Met onderstaande partners ligt succes binnen handbereik!

Berber Communicatie en Inspiratie

Berber Communicatie en Inspiratie

100% samenwerkingsmatch! Berber is de marketingstrateeg die je iedere opdrachtgever gunt. Projecten krijgen met Berber een powerboost! Praktisch, voortvarend en eigentijds!


www.berbercommunicatie.nl

Sproetjeswerk

Sproetjeswerk

Prachtige eigen stijl! Tot in de puntjes verzorgd! Esther van der Starre maakt van je communicatiemiddel een stralende verschijning! Niet voor niks tekende zij voor de huisstijl van Redactie Oosten!


www.sproetjeswerk.nl

Steil concept en creatie

Steil concept en creatie

Brainstormen met de Steil boys zorgt ervoor dat je van de gebaande paadjes afraakt! Een originele partner die alles in huis heeft: van stijlvolle art direction tot kunstzinnige illustraties!


www.steil.nu

Margreet Vloon

Margreet Vloon

Een communicatieconcept komt tot leven met beelden van Margreet Vloon. Praten met Margreet betekent een rondje langs het fotolandschap in haar hoofd. Soms raak je het spoor even bijster, maar je komt altijd bij een magnifiek eindpunt!


www.margreetvloonfotografie.nl

Gewoon Biel

Gewoon Biel

De buurman! Allround bureau met een assertieve Arjan Biel aan het roer. Bedenkt originele concepten die Zwolle en omgeving al vaak hebben opgeschud! Publiciteit gegarandeerd!


www.gewoonbiel.nl

Wrep

Wrep

Deze jongens maken de technische kant van communicatie begrijpelijk. Zijn volledig op de hoogte van de snelle wereld van apps, nieuwe media toepassingen en webmogelijkheden. Een CMS van Wrep beheren is appeltje-eitje!


www.wrep.nl

ABC communicatie

ABC communicatie

Innemende Anita Janssen dringt door tot mensen. Dat levert mooie verhalen op die ze vastlegt op papier en film. Een vaste partner bij het maken van boeiende e-zines!


www.abcproducties.nl

Magneet Webdesign

Magneet Webdesign

Alleen al voor de service blijf je terugkomen bij Magneet. Leveren websites met grote tevredenheidsgarantie en staan 24/7 paraat voor adequate nazorg en begeleiding!


www.magneetitsolutions.nl

nickratering.nl

nickratering.nl

Nick legt uit, verheldert op begrijpelijke wijze technische snufjes en levert 100% service. Hij is de spil tussen grafisch ontwerper, programmeur en opdrachtgever. Spreekt twee talen; esthetisch en technisch. Verantwoordelijk voor de Redactie Oosten site!


www.nickratering.nl